BUTIKSKAMPANJER

Butikskampanjer med optimerad process©

Efter noggrann analys av kampanjens innehåll, tidsåtgång och speciella önskemål planerar våra projektledare och produktionsledare kampanjen med fokus på deadlines, kvalité och kostnadseffektivitet.

Vi är hemma i den globala byn

På uppdrag av våra kunder skeppar vi dagligen butikskampanjer till över 77 länder varav 44 utanför EU. Våra logistikexperter löser utmaningen med att få fram materialet i tid utan fördröjningar i tull eller gränsövergångar. Vi har expertis och lång erfarenhet avseende exportdokumentation.

Du väljer tryckerier och leverantörer efter disciplin – vi samordnar och optimerar utskicken

Vår affärsidé är att agera som ett nav för våra kunder. Uppdragsgivaren väljer tryckerier med olika inriktning där de får bästa synergi avseende leveranstid, kvalité och pris. Trycksakerna skickas därefter till ÅJ efterhand de är klara. Vi tar över ansvaret och ser till att godset sampackas med hög kvalité och skeppas ut till mottagarna enligt kampanjplan med bästa möjliga ekonomi

Vi vår webbshop kan du som användare både följa centrala kampanjutskick som ska komma till dig, likväl som dina egna efterbeställningar av kampanjmaterial, säsongsmaterial eller longlife.

SAMMANFATTNING

  • Marknadens snabbaste produktion för butikskampanjer

  • Etablerad molnbaserad samarbetsplattform, för enklare processer

  • Vi skeppar dina paket över hela världen

  • Standardemballage  eller skräddarsydda lösningar

  • Vi tar hand om all tullhantering vid export utanför EU

  • ÅJ’s kundtjänst löser alla eventuella avvikelser

Appen Mina Paket – finns för iPhone och Android – hjälper säljarna i din organisation att få push när sändningarna är på väg.