SYSTEMSTÖD & INTEGRATIONER

Förenkling av din och vår vardag

Välj vår webbshop för orderläggning, eller din egen – vi kan integrera oss mot alla moderna webb-shoppar på marknaden.

Vi har också en produkt som kopplar ihop ert ERP-system med vårt WMS-system, om ni önskar skapa alla artiklar, kundorder och inköpsorder direkt i ert eget system.

NYCE – motorn i vår lagerverksamhet

NYCE.LOGIC, som produkten heter som vi använder, har en mängd funktioner för att stödja vår vision om att vi vara den bästa logistikpartnern.

Ett antal av funktionerna som stöttar våra kunders flöden är:

  • Hantera inkommande leveranser genom att planera ankommande gods, slottar och resurser med flexibla och omfattande algoritmer för godsplacering samt möjlighet till crossdocking och genomflödesdistribution.
  • När varorna har placerats effektivt i lagret används de mest optimala algoritmerna för påfyllnad och plockning för att säkerställa hög servicegrad, låg inkurans och att förflyttningstiden inom lagret minimeras. Lösningen är i grunden byggd för att maximera både försäljning, leverans och tillgångsutnyttjande.
  • Säkerställa att servicenivåer upprätthålls hos 3PL-företag samtidigt som mervärdestjänster utförs, fångas upp och faktureras.
  • Säkerställa att varor som plockas förpackas, märks och fraktas på ett effektivt sätt och i enlighet med myndigheternas krav innan de lämnas över till transportfunktionen.

SAMMANFATTNING

  • Marknadens modernaste WMS-system

  • Unik webbshop, utvecklad med fokus på säljorganisationer inom Retail

  • Storeplanner för snabbare och enklare kampanjbeställningar

  • App för att hantera framgångsrika eventturnéer

  • Excel-specialister som kan hjälpa er med anpassning fördelningslistor för t ex kampanjutskick

  • Enkelt flöde mellan kund och ÅJ via moln-baserade samarbetsplattformar

INTEGRATION

Integrationer leder till ökad produktivitet

Genom att koppla ihop system så reducera antalet fel och omarbetningar, vilket innebär att du inte behöver lägga ner tid på uppgifter som kan automatiseras – och i stället vara mer produktiv under arbetsdagen.

Löpande rapportering

Via integration så får man snabbt tillbaka information 24/7

Spara tid, slipp dubbelarbete

Koppla ihop ert system med vårt WMS, du slipper lära dig ytligare ett system och Information överförs sömlöst mellan systemen. Du sparar tid på att slippa dubbelarbete.

Tekniska möjligheter

För komma igång snabbt och enkelt så har vi skapat en färdig produkt.

Genom att standardisera XML-meddelanden med färdigt innehåll så erbjuder vi våra kunder denna enkla och snabba lösning för fullintegration mellan ert system vårt WMS och TA-system.

tillsammans så hanterar vi inköpsordrar, artiklar, lagersaldon och kundordrar, tillbaka får ni fullspårbarhet där ni kommer kunna se allt ifrån lagersaldon, track and trace, levererade orderrader och mycket mer.

Stödjer ert system inte XML-meddelanden så kan vi anpassa oss efter ert behov via API:er

För mer tekniska detaljer ladda gärna ner vårt integrationspaket.

Exempel på intergrationer

Argus CRM

“Visst finns det en stor vinning om t.ex en säljare direkt vid insåld kampanj kan skicka en order på kampanjmaterial som skickas direkt till butik med kontaktpersonen i butik som mottagare.”