NOTHING LOST. EVERYTHING GAINED.

Logistik är vad vi gör – och vi gör det bra. Sedan vår etablering på 1980-talet, har vi vuxit till att bli en av de ledande tjänsteleverantörerna i vårt segment.

Vi samarbetar med många läkemedelsföretag som tar del av vår kärnkompetens inom lagring, orderutskick och logistik för kundmateria: Vi distribuerar båda nationellt och internationellt.

Precision och perfektion i varje steg

Vi är stolta över att vara många läkemedelsföretags go-to-partner för logistisk hantering av information material. De litar på att vi ska ta och behålla kontrollen, för att leverera alltid i tid och hjälpa till att lösa problem när eller var de än dyker upp.

För att uppnå detta fungerar vi som ditt logistiknav för indirekt material, med sömlös kontroll. Det betyder mindre administration och sparade pengar, samtidigt som du tar hand om ditt klimatavtryck också.

Ännu lättare att beställa med vår unika webbshop

En av våra mest uppskattade tjänster är vår toppmoderna webbshop. Det ger enkel åtkomst för dina kunder och minimal administration för dig!

Låt kunder/vårdgivare beställa sitt material direkt online – minimera administrationen för er själva, vårdpersonal och vårdgivare. Artiklarna kan skickas som fysiska kopior eller skickas digitalt som PDF-filer.

Allt material kan filtreras och beställas med några enkla klick. Dra nytta av realtid lagernivå på alla varor, samt spårning och fraktreferenser som verifierar om en mottagaren har fått en försändelse.

Njut av fördelarna med ett SMART lager

I vårt Warehouse Management System, alla transaktioner har individuella streckkoder och batchnummer. Det betyder att vi kan ge dig spårningsinformation om alla inkommande och utgående leveranser för en batch, som mottagare har fått leveranser och från vilken leverantör partiet har sitt ursprung. Vi använder ett lagersystem som heter SMART Lager, där varor flyttas till mindre och mer kostnadseffektiva områden när deras volym minskar.

Din medicintekniska utrustning är i trygga händer

Vi hanterar alla typer av medicintekniska produkter efter kvalitet garantikrav, t.ex. produktprover, instrument, apparater, maskiner, konstverk, implantat eller tillbehör.

Hos oss blir information aldrig gammal

Sista utgångsdatum är avgörande, särskilt inom läkemedels-industri. Informationen måste vara uppdaterad, vilket säkerställer patientens säkerhet och efterlevnad av föreskrifter. Vi använder First In First Out. eller First Expired First Out-principerna, beroende på dina behov

” 2020 skickade vi totalt på 600 000 paket. Varje dag skickar vi till mer än 40 länder utanför EU.”

Peter Hollner, Logistikchef, ÅJ Distribution
ÅJ Distribution hanterar även Medical devices för läkemedelsbolag

Referenser